Waar koord kopen?

waar koord kopen

Waar koord kopen?

Ben je op zoek naar koord? Dan is het vaak lastig een goede aanbieder te vinden.
Er zijn wel diverse groothandels, maar winkels in koord zijn zeker buiten het internet bijna niet meer te vinden.
En ook daar zijn er meer groothandels dan wederverkopers van koord.

We kennen veel  soorten koord. En ieder van deze koorden kent zijn eigen toepassingen. Sommigen zijn  bestemd voor een specifiek doel. Meest bekend is misschien wel de sleepkabel die in ieder auto ligt.  Maar koord wordt nog voor honderden andere zaken gebruikt.

Loop langs een haven en je zit heel dik koord. Bezoek een winkel in kerstballen in Amsterdam en je ziet heel dun koord. En tussen deze twee uitersten vind je een groot assortiment andere koorden.  Dit assortiment vind je door op de link waar koord kopen te klikken.

 

About Linten Kopen

Linten Kopen verkoopt lint, tule, organza en aanverwante producten. Ons brede assortiment bieden wij zowel particulieren als bedrijven aan. Bedrijven bezoeken onze linten groothandel voor grote hoeveelheden lint.

View all posts by Linten Kopen →