Informatie Wijzigingen n.a.v Coronavirus

Beste Relatie,

Gezien de huidige ontwikkelingen aangaande Corona, willen wij u op de hoogte stellen van enkele standpunten en maatregelen binnen Lintenkopen.nl.
In algemene zin volgen wij de richtlijnen van het RIVM en communiceren we ook op een eenduidige manier, zowel intern als naar extern.

Op enkele zaken willen we graag specifieker inzoomen om de bedrijfscontinuïteit voor al onze klanten te waarborgen:
Dagelijks vindt er binnen Lintenkopen.nl afstemming plaats over de ontwikkelingen, de inventarisatie hiervan en mogelijke risico’s binnen onze organisatie,  op zowel persoonlijk vlak (welzijn medewerkers) als ook op zakelijk vlak (denk aan operationele & logistieke risico’s).

De meest rigoreuze maatregel die wij ondertussen hebben genomen is het tijdelijk sluiten van onze winkel  in Amersfoort voor klanten.

Online bestellingen verwerken wij zoals u van ons gewoon bent ( voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden).

Momenteel voorzien wij een omzetdaling, aangezien een aanzienlijk deel van onze klanten actief is bij evenementen en bruiloften, welke momenteel hard geraakt worden
Het is hiermee extreem lastig om een goede forecast per SKU te maken.
Lintenkopen.nl zal haar voorraadniveaus uiteraard laten meebewegen met de omzetontwikkeling en we doen een beroep op uw maximale flexibiliteit in deze om onze orders compleet en met de normale snelheid uit te kunnen leveren.

Vanzelfsprekend worden we graag door u op de hoogte gehouden van eventuele bijzonderheden / ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op onze relatie.

Dit is een ongekende tijd en de situatie verandert dagelijks.
Wij beseffen ons dat dit voor iedereen aanpassingen vergt.
Wij als Lintenkopen.nl doen er in ieder geval alles aan om onze bedrijfsvoering op orde te houden om onze klanten maximaal te kunnen bedienen.
Wij rekenen hierbij op uw support.

Uiteraard staan wij ook open voor vragen en suggesties vanuit uw zijde.

Met vriendelijke groet,
Jaap Heijnekamp

About Linten Kopen

Linten Kopen verkoopt lint, tule, organza en aanverwante producten. Ons brede assortiment bieden wij zowel particulieren als bedrijven aan. Bedrijven bezoeken onze linten groothandel voor grote hoeveelheden lint.

View all posts by Linten Kopen →