Uil beeldje kristalglas

Model: 24--uil
Op voorraad 2
€19,99 Ex BTW: €16,52

Omschrijving Uil beeldje kristalglas

Kristallen beeldje Uil

Handgemaakte miniatuur van 24% lood kristalglas

Deze Uil van kristalglas is een meesterwerk vervaardigd volgens de eeuwenoude lampwerk-methode.
Waarbij bekwame ambachtslieden nauwgezet kristallen staven met de hand vormen boven een laaiende vlam.
Dit betoverende beeldje is meer dan alleen een decoratief stuk; het is een symbool van wijsheid, mysterie, intelligentie en bescherming.

Vakmanschap:

Dit prachtige beeldje is het bewijs van de vaardigheid van de ambachtsman, waarbij alle kleine details minutieus tot in de perfectie zijn vormgegeven.
De miniatuuruil heeft een grote, ronde kop, naar voren gerichte ogen, een naar beneden gerichte snavel en een zacht verenkleed, waardoor de essentie van zijn echte tegenhanger wordt vastgelegd.

Kristalhelderheid en gewicht:

Dit beeldje is gemaakt van kristal en is niet alleen visueel verbluffend, maar ook aanzienlijk qua gewicht.
De transparantie van het kristal vergroot het licht, waardoor een betoverend spel van glitters ontstaat die rond de uil dansen wanneer ze worden blootgesteld aan een lichtbron.

Verblindende lichtreflectie:

Plaats deze miniatuuruil in de buurt van een lichtbron en kijk hoe hij het licht opvangt en vergroot, en het weerkaatst in een oogverblindende weergave van glitters.
De gekleurde schaduwen van de uil voegen een extra laagje betovering toe, waardoor het een prachtige aanvulling is op elke ruimte.

De symboliekvan de uil

Uilen zijn gerespecteerde symbolen van intuïtie, kennis en helderziendheid.
De Uil totem begeleidt degenen die op zoek zijn naar wijsheid die verder gaat dan het voor de hand liggende, bedrog ontmaskert en duidelijkheid in het donker uitnodigt.
Geef dit voortreffelijke beeldje cadeau aan een speciaal iemand en deel de diepgaande boodschap van inzicht en bescherming.

Doordacht cadeau:

Of het nu voor een Harry Potter-liefhebber, een liefhebber van mystieke wezens of iemand anders is die begeleiding nodig heeft, de Uil Collectible Crystal Glass Miniatuur is een doordacht en betekenisvol geschenk.
Geef het geschenk van wijsheid, bescherming en helderheid met dit prachtig vervaardigde uilenbeeldje. Omarm de magie van de Uil Collectible Crystal Glass Miniatuur – een symbool van tijdloze schoonheid en diepgaande betekenis.
Verlicht iemands leven met de wijsheid en betovering belichaamd in dit prachtige stuk.

Afmeting circa 3.5 x 4.5 cm

Beoordelingen over Uil beeldje kristalglas

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.