Mastiff miniatuur beeldje

Model: 24--mastiff
Op voorraad 2
€19,99 Ex BTW: €16,52

Omschrijving Mastiff miniatuur beeldje

Mastiff kristalglas beeldje

Handgemaakt miniatuur beeldje

Dit Mastiff beeldje van kristalglas is een prachtig eerbetoon aan een van de oudste en meest gerespecteerde hondenrassen die er bestaan.

Uitstekend vakmanschap:

Deze prachtige lood-kristalfiguren zijn zorgvuldig met de hand gevormd boven een laaiende vlam, waardoor de essentie van de majestueuze Mastiff met opmerkelijke details wordt vastgelegd.
Het rechthoekige lichaam, de dikke spieren en de brede, massieve kop met een gerimpeld voorhoofd zijn vakkundig nagebootst,
waardoor een authentieke weergave van dit opmerkelijke ras wordt gegarandeerd.

Een symbool van kracht en loyaliteit

Mastiffs, bekend om hun extra grote formaat, hebben een rijke geschiedenis als beschermers en oorlog hulp hond.
Ondanks hun imposante uiterlijk zijn deze vriendelijke reuzen geliefd vanwege hun geduld, loyaliteit en kalme gedrag, waardoor ze geliefde familieleden zijn.

Perfect cadeau voor hondenliefhebbers:

Of je nu het hart van een hondeneigenaar wilt laten smelten, een hondenliefhebber wilt verrassen of een verzamelaar van kristallen miniaturen wilt verrassen, ons Mastiff Dog Collectible is de ideale keuze.
Dit sprankelende beeldje is meer dan een kunstwerk; het is een symbool van de diepe band tussen mensen en hun trouwe metgezellen.

Een tijdloze toevoeging aan elke collectie:

Deze miniatuur is niet alleen een bewijs van de fysieke schoonheid van de Mastiff, maar ook een tijdloos kunstwerk dat een vleugje elegantie aan elke ruimte toevoegt.
Toon hem trots bij u thuis of geef hem cadeau aan een speciaal iemand om de blijvende geest van de beste vriend van de mens te vieren.

Ontketen de vreugde:

Verras en verblijd uw dierbaren met een geschenk dat verder gaat dan het gewone.
De Mastiff Dog Collectible Crystal Glass Miniatuur is een uniek en betekenisvol cadeau dat jarenlang zal worden gekoesterd.
Omarm de erfenis van het Mastiff-ras met onze verzamelbare kristallen miniatuur.
Bestel nu en ervaar de vreugde van het bezitten van een waar kunstwerk dat de essentie van deze prachtige hondgenoot vastlegt.

Afmeting circa 4 x 5 cm.

Beoordelingen over Mastiff miniatuur beeldje

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.