Wie is Lintenkopen

Posted by System 27-06-2016 0 Reacties

showroom lintenkopenPallets vol goederen veranderen in dozen en enveloppen met lintjes.

Klanten willen, en terecht,  graag weten met wie zij zaken doen. Dus ik stel mij graag even voor.
Mijn naam is Jaap Heijnekamp en heb tot 2014 altijd in de logistiek gewerkt. Totdat  bij mijn laatste werkgever juist die hele afdeling opgeheven werd.
Economische omstandigheden werd er netjes vermeld, waarna mijn jongens en ik op straat stonden.

Gelukkig hadden de meeste ondertussen ex collega’s binnen afzienbare tijd weer een nieuwe baan. Maar voor iemand die in 2014 50 jaar was geworden en zich in de praktijk tot logistiek manager had opgewerkt werd een nieuwe baan zoeken, zonder papieren, een stuk lastiger. Dus moest ik mijn toekomst anders inrichten.

 

HET ONTSTAAN VAN LINTENKOPEN.NL

Mijn vrouw heeft al enige jaren een aantal webwinkels met trouwartikelen. Verder verkoopt zij haar waren op Etsy.com. Een marktplaats voor knutselaars en kunstenaars noem ik het maar. Voor veel van haar decoraties gebruikte zij onder andere satijn lint. Daar kon ik wel wat mee. Ik begon met de webwinkel lintenkopen.nl, mijn vrouw was mijn eerste klant.

BEGINNEN!

Het eerste wat ik nodig had was een domeinnaam. Een naam die eenvoudig te onthouden is en waarbij iedereen begrijpt wat er gekocht kan worden. Ik bouwde een webshop, iets wat ik al jaren als hobby voor anderen deed. Vervolgens nam ik 25% van haar showroom “in beslag” en maakte daar mijn linten magazijn van. Iets kleiner als gewend, maar ik zat weer in de logistiek! Dit gebeurde allemaal in het voorjaar van 2015.

TERUGKIJKEN MET DE BLIK VOORUIT.

Het eerste jaar is de winkel snel gegroeid, waar ik erg blij mee ben.
Wedding planners, bakkerijen en bloemisten weten mij goed te vinden, naast de vele particulieren die mijn linten afnemen voor feesten, surprises en decoraties.
Ook heb ik ondertussen mooie opdrachten mogen leveren aan een aantal steden in Nederland en België.

OOK EEN BLOG

Eind 2015 ben ik hiernaast begonnen met een blog. Ideeën wat je allemaal met lint kunt doen plaats ik daar. Maar ook onderwerpen hoe je bijvoorbeeld een strik van lint kunt maken, of een mooi back-drop. Zaken waar ik mij nog nooit mee had bezig gehouden.

VEILIGHEID EN VERTROUWEN

VEILIG KOPENIk sprak met andere ondernemers en luisterde, iets wat voor een prater niet altijd meeviel…
Hun aanbevelingen nam ik iedere keer weer mee om lintenkopen.nl te verbeteren.
In het kort gaat het om 3 zaken: Google moet je kunnen vinden, de webshop moet een veilig winkelomgeving bieden en mijn bezoekers moeten mij vertrouwen zodat ze een bestelling willen plaatsen.
Dat Google ons kan vinden is ondertussen gebleken, veel heel veel bezoekers hebben de webshop ondertussen bezocht.
De veiligheid van mijn klanten is ook geborgd, ik heb de hele winkel draaien via een SSL certificaat. Alle gegevens worden dus versleuteld verzonden, net als bij de banken.
En het laatst genoemde punt, daar mag u een oordeel over vellen.

WAT ZIJN DE PLANNEN VOOR LINTENKOPEN DE KOMENDE PERIODE?

Het assortiment wil ik beetje bij beetje uitbreiden. Zo komen er binnenkort de eerste grosgrain linten binnen. Mooie linten met bijzondere prints. Verder luister ik graag naar mijn klanten. Kom je iets tegen tijdens het winkelen wat niet soepel loopt? Of mis je een bepaald product? Bel me of stuur een mailtje dan ga ik achter de oplossing aan.
Ik wil dat mijn klanten een prettige winkelervaring hebben bij mij, vanaf de bestelling tot aan de aflevering.
En als ik bij deze beleving iets kan verbeteren, dan hoor ik het graag.

Update

Lintenkopen heeft haar showroom uitgebreid met een aantal vierkante meter. Informatie over de openingstijden van lintenkopen 

Met vriendelijke groet,
Jaap Heijnekamp
lintenkopen.nl

 

- See more at: https://lintenkopen.nl/linten-idee%C3%ABn/over-mij#sthash.PkXQCKoH.dpuf

De waardering van lintenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 413 reviews.