Breed Lint

Posted by System 18-08-2016 1 Reacties

Breed Lint 10 cm

Breed satijnen lint kent vele toepassingen.
Het is bijzonder geschikt voor het maken van decoraties.
Wil je grote strikken maken van satijn?
Dan is dit brede lint ideaal.
De door Lintenkopen.nl aangeboden brede lint van 100 mm heeft een schitterende glans.
Ook de kleuren zijn intens en mooi.

Breed Lint

Satijn lint van 10 cm wordt onder andere gebruikt voor Meiboom versieren met lint.
Maar ook voor autodecoraties voor de trouwauto wordt dit brede lint veel gebruikt.
Kijk een op de website van TrouwenHuwelijk.nl zij maken strikken en linten voor de trouwauto.
Breed lint koopt ook dit bedrijf met trouwartikelen bij ons.
Een andere, zeer bekende toepassing is het vastmaken van een lint van 10 cm. aan beide zijden van de deur van een nieuw bedrijf.
Vaak wordt er dan lint gebruikt in de bedrijfskleur.
Vervolgens komt de eigenaar, een bekende Nederlander of iemand anders het lint doorknippen.

Kleuren Breed Lint

Het lint is verkrijgbaar in een aantal kleuren.
Een overzicht van alle artikelen in de categorie breed lint

Breed Lint Appel Groen 100 mm

Ben je op zoek naar het voorjaarsgevoel? Wil je bijvoorbeeld een bruiloft versieren met Breed Lint Appel Groen?. Dan is deze rol echt iets voor jullie feest. MEt maar liefst 25 meter breed lint kun je héél véél versieren.

Breed Lint Donker Rood 100 mm

Ee bedrijfsopening? En de bedrijfskleur is diep rood? Dan is verder zoeken naar Breed Lint Donker Rood 100 mm niet nodig. Niet alleen leveren wij heel snel, ook om de laagste prijzen staan wij bekend.

Breed  Lint Donker Roze 100 mm

Ben jij dit mooie brede lint al eens tegen gekomen? Als dat niet het geval is, heb je de canal parade in Amsterdam gemist. Ook daar wordt jaarlijks ons Donker Roze Brede Lint gebruikt.

Breed  Lint Geel 100 mm

Breed Lint Geel 100 mm 

Breed  Lint Hemels Blauw 100 mm

De geboorte van een jongen vieren? Dan is het ophangen van enkele decoraties erg leuk. Maar het wordt nog veel leuker met dit Brede Lint Hemels Blauw

Breed  Lint Lavendel 100 mm

Ben jij iemand die altijd in het huis bezig is? Zaken leuker maken? Dingen versieren om het gezelliger te maken? Dat doen decoratuers ook met ons Brede Lavendel Lint

 

Breed  Lint Licht Goud 100 mm

Bruiloft versieren met breed lint? Of een 50-jarig huwelijk samen met familie vieren? Er zijn weinig zaken zo leuk als jllie ouders verrassen met een versierde ruimte, natuurlijk gebruik je  Breed Lint Licht Goud  voor dit gouden huwelijk.

Breed  Lint Licht Lila 100 mm

Wat is het verschil tussen lavendel en lila? Kun jij dit direct vertellen, dan ben je een van de weinigen. Dan weet jij ook hoe je mooie nuances kunt maken door het lavendel te combineren met dit Brede Licht Lila Lint

 
 

Breed  Lint Licht Roze100 mm

Het is een meisje geworden! En iedereen mag het weten, dus maken we gordijen in brede banen met dit Breed Lint Licht Roze100 mm

 

Satijn Lint Mint 100 mm

Een Meiboom versieren doe je met wat breder lint. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een scala aan kleuren. En iedere klant van ons heeft zijn eigen voorkeuren. Echter één kleur is altijd vertegenwoordigd. Breed Lint Mint 100 mm hangt in iedere Meiboom.

Satijn Lint Rood 100 mm

Valentijnsdag of huwelijk? De kleur van de liefde op 25 meter lengte. Mensen die nog steeds beweren "seize doesn't matter"  kopen toch dit  Breed Lint Rood 100 mm

Satijn Lint Room100 mm

Combineren met linten? Dan is dit Brede Lint in de kleur Room een aanrader. Want zeg nou zelf? Met welke kleur is room niet te combineren? 

Lintenkopen.nl levert alle bovenstaande kleuren breed lint. En mocht het voorkomen dat een bepaalde kleur tijdelijk niet leverbaar is, dan zie je dit tijdens het bestellen. Bij ieder product vermelden wij dew actuele voorraad. Wij leveren alle linten in ieder aantal. Lintenkopen.nl specialst in breed lint!

 

Tags: breed lint

De waardering van lintenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 417 reviews.