Haan en kip kristallen miniaturen

Model: 24-haan-kip--2
Op voorraad 2
€37,99 Ex BTW: €31,40

Omschrijving Haan en kip kristallen miniaturen

Kristalglas miniatuur set haan en kip

Kristallen handgemaakte miniaturen

Maak kennis met de prachtige miniaturen van kristalglas van de haan en de kip!

Handgemaakte elegantie:

Dompel jezelf onder in de betoverende kunst van kristalglas miniaturen van de haan en de kip, zorgvuldig vervaardigd door bekwame ambachtslieden met behulp van de lampworking-methode. Elk stuk is een bewijs van de toewijding en precisie van onze vakmensen, die elk klein detail met deskundige handen boven een laaiende vlam vormgeven.

De Majestueuze Haan:

wees getuige van de trots en het zelfverzekerde vertrouwen van onze haan terwijl hij trots op zijn sterke voeten staat, versierd met verbazingwekkend gevormde tenen. Het getextureerde, gevederde lichaam, de majestueuze vleugels, de staande kam, de lellen en de glorieuze staart die hoog uitsteekt, tonen de ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Kip miniatuur

De elegante kip heeft dezelfde gevederde structuur, stabiele voeten met delicate tenen, een bescheiden staart, ronde kam en lellen.
Zijn vollere, enigszins open vleugels roepen een gevoel van bereidheid op, alsof hij klaar staat om zijn kuikens met warmte en zorg te beschermen.

Boeiend lichtspel

Deze miniaturen zijn niet alleen mooi; ze zijn betoverend!
Plaats ze in de buurt van een willekeurige bron van zon- of kunstlicht en kijk hoe ze het licht vergroten en het terugkaatsen met oogverblindende schitteringen.
Het resultaat? Een betoverende weergave van kleurrijke schaduwen die een vleugje magie aan elke ruimte toevoegen.

Het perfecte cadeau:

Of je nu een collectie wilt uitbreiden of op zoek bent naar een uniek huwelijkscadeau, onze koppel van de haan en kip van kristalglas zijn het toppunt van elegantie.
Verras uw dierbaren met een geschenk dat kunstenaarschap, vakmanschap en een vleugje betovering combineert. Verbeter uw ruimte met deze absoluut mooie en verbazingwekkend gedetailleerde kristallen miniaturen. Bestel nu en breng de charme van handgemaakte perfectie in uw leven!

Afmetingen

Haan circa 6,5x5,5 cm
Kip circa

Beoordelingen over Haan en kip kristallen miniaturen

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.