Duitse Dog als kunstwerk

Model: 24--duitse-dog
Op voorraad 2
€19,99 Ex BTW: €16,52

Omschrijving Duitse Dog als kunstwerk

Duitse Dog miniatuur beeldje

Handgemaakt beeldje van 24% lood kristalglas

Dit beeldje van de Duitse Dog van kristalglas is een prachtig eerbetoon aan de majestueuze Duitse Dog.
Zorgvuldig vervaardigd door bekwame ambachtslieden met behulp van de lampworking-methode.
Elk beeldje is een meesterwerk, gemaakt van kristallen glazen staafjes, met de hand gevormd boven een laaiende vlam om elk ingewikkeld detail vast te leggen.

Duitse Dog

De Duitse Dog, bekend om zijn grote gestalte, magere spieren en opvallende rechthoekige kop, is prachtig weergegeven in deze sprankelende miniatuur.
Het gladde oppervlak weerspiegelt de korte, zijdeachtige vacht van het ras, terwijl de iconische mondkarbonades subtiel tot in de perfectie zijn vervaardigd.
Wanneer het wordt verlicht door een lichtbron, komt het kristalglas tot leven, waardoor het licht binnenin wordt gevangen en vergroot.
Het resultaat is een betoverende weergave van schitteringen en gekleurde schaduwen.

De Duitse Dog als kunstwerk

Het is niet zomaar een beeldje; het is een kunstwerk dat de elegantie en charme van de Duitse Dog in uw huis brengt. Dit Duitse Dog miniatuurbeeldje van kristalglas is een ideaal cadeau voor hondenliefhebbers, verzamelaars of iedereen die fijn vakmanschap op prijs stelt.
Of het nu in een verzameling wordt getoond of als attent cadeau aan een hondeneigenaar wordt gegeven, deze miniatuur eert de vriendelijke reus: een liefdevolle, loyale metgezel die warmte en vreugde toevoegt aan elk gezin.
Haal dit voortreffelijke kunstwerk in huis en laat de geest van de Duitse Dog doorschijnen in een oogverblindende weergave van kristalhelderheid.
Geef uw interieur een boost en eer de schoonheid van dit prachtige ras met een symbool dat de essentie van de gratie en charme van de Duitse Dog weergeeft.

Afmeting circa 4.5 x 5 cm.

Beoordelingen over Duitse Dog als kunstwerk

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.