Bellenblaas voor de Bruiloft Ceremonie | Laagste Prijs

Bellenblaas voor de Bruiloft Ceremonie | Laagste Prijs
De bruiloft bellenblaas kent een grote populariteit. Een groep bellen blazende gasten geeft een vrolijk beeld. Ook het verbod bij veel gemeentehuizen en andere trouwlocaties om bijvoorbeeld rozenblaadjes te strooien heeft de bellenblaas populair gemaakt.
Men laat immers geen rotzooi achter. Ook de fotograaf op jullie trouwdag zal al die zeepsop bellen in de lucht waarderen. Er kunnen fantastische foto’s worden gemaakt, of misschien wel een mooie video.
De bellenblaas is leverbaar in diverse uitvoeringen. Meer hierover en over de specificaties van de bellenblaas is te lezen onder de producten.
Weergegeven:
Sorteren op:

24 Stuks Bellenblaas Champagnefles

Bellenblaas Bruiloft ChampgneflesBellenblaas in de vorm van een champagneflesIn totaal ontvang je 24..

19,99 Excl. BTW: 16,52

24 Stuks Bellenblaas Hart Niet Leverbaar

24 Stuks Bellenblaas Hart

Bellenblaas HartBellenblaas in koker van 10 cm.In totaal ontvang je 24 stuks per doos.Lengte per stu..

10,99 Excl. BTW: 9,08

24 Stuks Roze Bellenblaas Hart Niet Leverbaar

24 Stuks Roze Bellenblaas Hart

Roze Bellenblaas Hart Bellenblaas in roze koker van 10 cm.In totaal ontvang je 24 stuks per doos.Le..

10,99 Excl. BTW: 9,08

48 Stuks Bellenblaas Hart Wit

Bellenblaas Hart Bruiloft bellenblaas in koker van 10 cm. Gevuld met zeepsop.Deze wordt afgesloten d..

12,79 Excl. BTW: 10,57

48 Stuks Roze Bellenblaas Hart

Roze Bellenblaas Hart Bellenblaas in roze koker van 10 cm. Gevuld met zeepsopIn totaal ontvang je 4..

12,79 Excl. BTW: 10,57

Bruiloft Bellenblaas

Bellenblaas Flesjes

Al onze bellenblaas zit in kunststof bellenblaas flesjes. Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar. Bijvoorbeeld met een sluiting in de vorm van een hart, of in de vorm van een champagnefles. De eerste zijn leverbaar in het wit en in het roze. Het is erg leuk om deze twee kleuren te combineren. Dit geeft een nog feestelijker beeld op jullie trouwdag.

Vlekken

Vaak wordt ons gevraag of de bellenblaas vlekken achterlaat. Er is ons niet bekend dat dit kan gebeuren. Wel raden wij aan om bij bijzondere stoffen een testje te doen op bijvoorbeeld de binnenkant van het kledingstuk. Doe dit een aantal weken voor de bruiloft. Zo kun je tijdig voor een alternatief kiezen mocht het sop vlekken achter laten.

Waar Gebruik je de Bruiloft Bellenblaas?

Vanzelfsprekend als het bruidspaar uit het gemeente huis loopt. De gasten vormen een ere haag waar het pas getrouwde stel doorheen loopt. Als iedereen dan gebruik maakt van het bellenblaas flesje vormt zich een vrolijk geheel. Maar je kunt natuurlijk ook volop bellen blazen als het koppel de trouwauto uitstapt om de feestlocatie te betreden.
Je ziet er zijn volop mogelijkheden om deze te gebruiken. En zijn jullie van plan om overal dit product te gebruiken? Of om bijvoorbeeld de kinderen even bezig te houden? Zorg dan voor een extra fles zeepsop om de flesjes na te vullen. Kijk wel uit dat ook deze geen vlekken achterlaten op kleding.

Levertijd

Bij online aankopen wordt een snelle betaling verwacht. Wij vinden dat je dan ook recht hebt op een snelle levering. Bestel je jouw bruiloft bellenblaas voor 16.00 uur? Dan worden deze dezelfde werkdag verzonden. Dus ook als je op het laatste moment dit artikel wilt kopen, kan dit.
En bij super erge haast is afhalen in onze winkel in Amersfoort een andere mogelijkheid.